Lekattintható az Adwords hirdetés?

2017.05.16

Biztos vagyok benne, hogy ez a kérdés sokakban megfogalmazódott. Vajon le tudja a konkurencia kattintani az Adwords hirdetéseim?

Bárcsak kijelenthetném, hogy az Adwords hirdetéseket nem lehet lekattintani, de sajnos nem tehetem. Pályafutásom alatt ugyanis találkoztam 1 olyan fiókkal aminél ez előfordult (Zárszerelés, zárjavítás szolgáltatásnál Budapesten). Hónapok fáradságos munkájával sikerült csak kiküszöbölni a lekattintást, de SIKERÜLT!

Fontos tudni, hogy a Google nagyon durván küzd a lekattintások ellen. Mondhatni azt is, hogy az érvénytelen kattintások  99%-át pár órán belül ki is szűri az algoritmus, de sajnos vannak ügyes hackerek, akik megkeresik a kiskapukat.

Mezei János (NetAdwords.hu) tanácsa:
Ha felmerül benned a gondolat, hogy hirdetéseid lekattintják, akkor minden esetben jelezd a Google felé! Ugyanis minden ilyen esetet kivizsgálnak és az érvénytelen kattintásokat minden esetben jóváírják. (ügyfelem közel 300.000Ft-ot kapott vissza 2 hónapos hirdetése alatt) Ha szeretnéd felvenni a harcot a lekattintás ellen, akkor írj nekem és közösen kivizsgáljuk, hogy valóban fennáll-e ez a visszaélés.